Nieuws uit Avelgem

Avelgem

Nieuws uit Avelgem

Keukenmedewerkster Gisèle met pensioen

14/06/18 02:57 - Het GO! Avelgem nam afscheid van keukenpersoneelslid Gisèle Pollez, die met pensioen gaat. Er werd een verrassingsfeest georganiseerd voor Gisèle, die op 16 maart 1981 op de campus startte. Poetsen, het dekken en afruimen van de tafels, het bedienen van de allerkleinsten aan tafel, het verzorgen van de garderobe van Sinterklaas en Zwarte Piet: Gisèle deed het vlot en met volle overtuiging.

Poëziepad uitgebreid met gedicht van actrice Karlijn Sileghem

29/05/18 02:57 - Langs de oude spoorwegbedding in Zwevegem-Knokke staat een zelfgeschreven gedicht van Karlijn Sileghem. De actrice, bekend van tal van films en tv-series zoals Katarakt en Tom & Harry kwam speciaal naar Zwevegem om haar creatie te onthullen.

Eén jaar na zwaar fietsongeval is er opnieuw hoop voor Seppe (20): “Op een bepaald moment was ik zijn begrafenis al aan het plannen”

25/05/18 05:54 - Seppe Pappijn is aan de beterhand. De wielerbelofte werd vorig jaar op 25 mei tijdens de opwarming voor een wedstrijd in het Waalse Ellezelles aangereden door een terreinwagen. “Het heeft zeer lang geduurd, maar de laatste weken gaat hij goed vooruit”, zegt mama Kathleen Vanmarcke.

Dievenbende actief in meerdere gemeenten

23/05/18 02:57 - Er is opnieuw een inbrakenplaag aan de gang in onze regio en weer worden Noord-Fransen verdacht. In de nacht van maandag op dinsdag sloegen dieven toe in Avelgem, Waregem en Zwevegem.

Bestuurders negeren massaal nieuw eenrichtingsverkeer

22/05/18 02:57 - Vorige week zijn de werken aan de heraanleg van de Ruggestraat begonnen. De parkeerplaatsen en de rijweg wisselen van plaats. Er is een omleiding ingesteld met eenrichtingsverkeer. Die eenrichting wordt massaal genegeerd, de politie is op de hoogte.

Conny Rogie trekt N-VA lijst Avelgem

08/05/18 02:57 - N-VA Avelgem heeft zijn top drie voorgesteld voor de verkiezingen van oktober. Conny Rogie zal de lijst trekken en is kandidaat burgemeester. Ze werkt op het kabinet van Defensie en Ambtenarenzaken. Günther Vanmaercke staat op de tweede plaats. Hij werkt voor de dienst toerisme en cultuur van de gemeente Anzegem. Derde wordt Yves Spillebeen, werkzaam als zelfstandige in de vleessector en -industrie. Lijsttrekker Rogie wil zich inzetten voor een Avelgem waar het veilig en aangenaam wonen is, en waar een verantwoord financieel beleid gevoerd wordt zoals het een goede huisvader/-moeder betaamt te doen.

Twaalf handelaars ontvangen in hun zaak talentvolle muzikanten

27/04/18 06:00 - Willy Sommers’ Zeven Anjers, Zeven Rozen bij de bloemist, Vis in de Leie van Johny Turbo bij de viswinkel of zelfs bij de notaris een vleugje Testament van Boudewijn De Groot? Voor de Lokale Helden van Avelgem zou het zomaar kunnen.

Duo van jeugdclub Ten Goudberge: “Bands krijgen hier lekker eten”

27/04/18 06:00 - Jeugdclub Ten Goudberge Wevelgem houdt al langer dan vandaag de eer van zijn lokale helden hoog. Maar volgens Seppe Van Biervliet (18) en Arthur Ruaert (18) krijgen dj's te veel de voorkeur op rockbands. Met Lokale Helden wilden ze daar verandering in brengen. Daarom zetten ze zelf een reeks optredens op poten. “We willen echt dat er meer bands optreden in het jeugdhuis. Het is al te lang geleden dat er hier nog iemand een podiumkans kreeg”, zegt het duo.

Beeldend werk van vier artiesten na maand ‘broeden’

27/04/18 02:57 - Lokale Helden, die hebben ze op overschot in Menen. Maar of die genoeg geëerd worden? Dat was de uitdaging die CC De Steiger aanging. “Hoe kunnen we jonge makers ondersteunen in hun artistieke ontwikkeling. Dat was het uitgangspunt. Het resultaat werd Gebroed!”, legt directeur Chiel Vandenberghe uit.

VIDEO. St.-Jan Berchmans is straffe school

25/04/18 02:57 - Zo’n duizend leerlingen hebben gisteren Avelgem op zijn kop gezet. Radiozender MNM kwam op bezoek in zijn zoektocht naar Strafste School 2018.

Zelf nieuws uit Avelgem?
Deel ervaringen over AvelgemAvelgem

„ Woonplaatsen.be gidst u door Avelgem! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken